Rólunk

Rólunk

Tisztelt Érdeklődő, kedves leendő Tanulónk!

A HIDRA Felnőttképző Központ működésében kiemelt és kizárólagos fontossággal bír a munkaerő-piaci igényeket kielégítő, jogszabályi kereteknek megfelelő, színvonalas felnőttképzés szolgáltatása. Célunk, hogy kínálatunkkal az Ön segítségére legyünk karriertervezésében, a legmegfelelőbb szakma kiválasztásában, így támogassuk egyéni jelentkezőként vagy akár vállalati, intézményi partnerként.

Több évtized alatt a szakképzés, felnőttképzés területén megszerzett tudásunkkal és tapasztalatunkkal mára már a felnőttképzés jelentős piaci és szakmai szereplőévé váltunk. Képzőként legfontosabb célunk tanulóink elégedettségének kivívása, ezért elengedhetetlenül fontosnak tartjuk a mindig magas minőség mellett az emberközpontú, családias légkört a megbízhatóság jegyében. Oktatóink szakterületük elismert képviselői, több éves elméleti és gyakorlati tudásukkal segítik tanulóink felkészülését, a professzionalitás és naprakészség érdekében.

Eredményes fejlődésünk magasan képzett munkatársaink hozzáértésének, elkötelezettségének köszönhető. Ők azok, akik egy emberként végig kísérik tanulóinkat döntésük mezsgyéjén, soha el nem engedve kezüket.

Elsődleges küldetésünk az élethosszig tartó tanulás égisze alatt a mindennapi munkavégzés során azonnal használható, versenyképes, munkahelyi elvárásoknak megfelelő ismeret, tudás biztosítása, hogy tanulóink kiemelten jól képzett és sikeres szakemberekké váljanak.

 

Miért velünk?

  • Kedvező árak, nincsenek rejtett költségek.
  • Igény esetén kamatmentes részletfizetési lehetőség.
  • Azonnali reakció a felnőttképzést érintő változásokra.
  • Frekventált helyen, kimagasló felszereltségekkel rendelkező oktatótermekkel, gyakorlati tanműhelyekben várjuk tanulóinkat.
  • Hallgatóink 99,6 százaléka sikeres vizsgát tett.
  • Mindig folyamatosan bővülő képzési kínálat.
  • Az ország egész területén lebonyolításra kerülhetnek képzéseink.
  • Gyakorlatorientált képzések.

 

Munkánk nem csak küldetés, de szenvedélyünk is!

Pocsai Istvánné
ügyvezető - oktatási igazgató

Kérdésed van? Segítünk!

Csak előbb kattints ide.