Vállalati full-stack szoftverfejlesztő

Vállalati full-stack szoftverfejlesztő

Vállalati full-stack szoftverfejlesztő
Szakképesítés

> JELENTKEZÉSI LAP <

 

A vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzés célja:

A hazai informatikai munkaerőpiacon hatalmas űr tátong a magasan képzett, sokoldalú ismeretekkel és tapasztalattal rendelkező fejlesztők terén. Ezt az űrt eltérő okokból sem a hagyományos, 3-5 éves felsőfokú képzések, sem az egy-két hónapos képzési programok nem tudják betölteni. Ezekhez a munkakörökhöz mind adaptív, generalista tudásra, mind kiérlelt programozói rutinra, mind a legújabb technológiák ismeretére szükség van. A Vállalati full-stack szoftverfejlesztő szakképesítés olyan képzést biztosít, amely a szükséges területekre fókuszálva az egyéni és csapatmunka tapasztalatára épít, így ésszerű idő alatt képes kellően megalapozott gyakorlatias tudással és készségekkel rendelkező szakembereket adni a vállalati szektornak.

A tanfolyamba történő bekapcsolódás feltételei:

  • érettségi
  • középfokú angol nyelvvizsga, vagy ennek hiányában, a képző által szervezett előzetes szintfelmérő vizsga sikeres teljesítésével bizonyítottan

A vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzésre történő jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

A vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzés zárásaként házi vizsga kerül szervezésre, melynek sikeres kitöltése után a résztvevőknek TANÚSÍTVÁNY-t állítunk ki mellyel a vizsgaközpontokban BIZONYÍTVÁNY szerezhető a szakképesítéshez előírt feltételek teljesítése után.

A vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzés során megszerezhető készségek, képességek:

  • Formázott weboldalakat készít mobile-first megközelítéssel és keresőoptimalizálási szempontok figyelembevételével.
  • JavaScript keretrendszer (pl. React, Vue, Angular, stb.) segítségével kliens oldalon (frontend) alkalmazást készít.
  • Az általa készített alkalmazást unit és integrációs tesztekkel fedi le. Webalkalmazások API végpontjainak automatizált és programozott tesztelését végzi
  • stb...

A vállalati full-stack szoftverfejlesztő szakmai képzéssel megszerezhető szakképesítés társadalmi-gazdasági hasznosíthatóságának bemutatása (munkaerő-piaci relevanciája):

A Vállalati full-stack fejlesztő olyan szakember, aki értékes tagja lehet a vállalati szintű alkalmazások fejlesztő csapatának. Mind a szerver-, mind a kliens oldalon tájékozott a legújabb technológiák terén, és több keretrendszerrel számottevő gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. Nemcsak kisebb, különálló alkalmazásokat tud készíteni, hanem képes érdemben részt venni kiterjedt vállalati alkalmazások fejlesztésében is.

Megnevezése: Vállalati full-stack szoftverfejlesztő
Ágazat megnevezése: Informatika és távközlés ágazat
KEOR kód: 0613 Szoftverek és alkalmazások fejlesztése és elemzése

Kérdésed van? Segítünk!

Csak előbb kattints ide.